Wedstrijdverslag R.S.V. F1 - S.P.S. F1

R.S.V. F1 - S.P.S. F1 (competitie)

S.P.S. wint van koploper

De F1 heeft vandaag een prima resultaat behaald door met 1-2 te winnen bij koploper R.S.V. uit Rucphen. Na een 1-0 ruststand werd in de tweede helft toch nog de volle buit gepakt en gingen de drie punten mee naar Poortvliet. R.S.V. had tot nu alle vijf wedstijden gewonnen en had zo acht punten meer dan S.P.S. Vandaag waren Reevay (zwemmen) en Bram (ziek) afwezig.

1

Foto 1.

Vandaag speelden we acht tegen acht. S.P.S. begon goed aan de wedstrijd en kon lekker mee voetballen tegen de koploper. Het was R.S.V. die de eerste kans kreeg, maar een hard en hoog schot werd door Wesley gepakt. Met Olga en Maikel stond de verdediging vandaag weer goed. Zij werden goed geholpen door Michael en Joost. Op het middenveld moesten Silvijn, Patrick en Annika veel lopen om zowel de verdediging en de aanvallers te helpen. Dit deden ze heel erg goed.

2

Foto 2.

S.P.S. kreeg de eerste helft een paar kleine kansjes, maar de bal wilde er niet in. Het was R.S.V die in de eerste helft op voorsprong kwam. S.P.S. lette even niet goed op en zo stond de 1-0 ruststand op het scorebord. In de rust werd er aangegeven op dezelfde manier te blijven voetballen als de eerste helft. Er werd goed overgespeeld. Ook moeten we er met z’n allen in blijven geloven. Het was zeker mogelijk om hier gelijk te spelen en misschien wel te winnen.

3

Foto 3.

S.P.S begon sterk aan de tweede helft en het was wachten op de gelijkmaker. Wilco en Carmen zorgden voor het nodige gevaar voorin. Het was dan ook Wilco die de 1-1 scoorde. Achterin bleef het goed opletten want R.S.V kwam een paar keer gevaarlijk door. Ook de rood-witten kregen nog een paar kansje op de 2-1. Zo werd er nog een keer op de paal geschoten door Joost. Ook een paar corners en vrije trappen van Maikel zorgden voor het nodige gevaar. Het was toch S.P.S. die er met de winst vandoor ging. Het was wederom Wilco die heel goed door ging en zo de 1-2 scoorde.

4

Foto 4.

Zo behaalde S.P.S. de derde overwinning van de competitie en heeft nu tien punten behaald uit zes wedstrijden. Een prima resultaat tot nu toe. A.s. zaterdag spelen we om 10.00 uur thuis tegen Nieuw Borgvliet. We rekenen natuurlijk weer op jullie komst om onze toppers aan te moedigen.